Carolien Van Eyck

Carolien Van Eyck

In 2007 studeerde ik met onderscheiding af als psychologisch consulent in de arbeids- en organisatiepsychologie aan de Lessius Hogeschool in Antwerpen. Een evidente studiekeuze voor mij, gezien ik ervan houd om met en voor mensen te werken.

De opgedane kennis en vaardigheden heb ik reeds in de praktijk kunnen omzetten. Zo werk ik o.a. als trainer in interpersoonlijke vaardigheden waarbij ik (jong)volwassenen ondersteun in een optimale integratie in de werkomgeving (zowel internationale bedrijven als KMO’s). Om mijn leergierigheid te voeden en mijn kennis en vaardigheden up to date te houden, volg ik regelmatig extra opleidingen en workshops. Zo ben ik in 2014 afgestudeerd als KernTalentenanalist. Daarnaast school ik mij bij tot master Gezondheidspsychologie via de Open Universiteit van Antwerpen.

Als secretaris van de Beroepsvereniging Toegepaste Psychologie zet ik mee mijn schouders onder o.a. de bekendmaking van onze beroepstitel en het informeren van onze leden.